Pripadnici Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata „AJKULA“, njihovi suborci iz ostalih Udruga Specijalne policije i gardijskih brigada, te braniteljskih i stradalničkih Udruga sa područja PGŽ, prijatelji i obitelji okupili su se 09. travnja 2016. godine u "Domu kulture" na Praputnjaku kako bi u neformalnom druženju obilježili 25. godina od osnutka SJP Rijeka-"AJKULA" i Dan USPDR "AJKULA". Tijekom druženja održana su i natjecanja u pikadu, briškuli i trešeti, beli, boćanju te natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za koje je bilo prijavljeno 18 ekipa. 

 

Opširnije...

 

Obilježavanje 25. godišnjice osnutka SJP "AJKULA" i  Dan USPDR "AJKULA" 

 

            Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata „AJKULA“ proslavila je višednevnim programom 25. godina od osnutka Specijalne jedinice policije Rijeka-„AJKULA“. Ova obljetnica održana je pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a započela je danom službenog osnutka 08. travnja 2016. god.

 

Opširnije...

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkula“, u koordinaciji sa Stožerom braniteljskih udruga pri državnom i županijskom Stožeru za zaštitu i spašavanje u Županji, koje su angažirane u akcijama pomoći područjima stradalim od poplava u Slavoniji poziva sve branitelje, domoljube i sve punoljetne osobe koje se žele dragovoljno uključiti u čišćenje i sanaciju poplavljanih područja da se jave u našu Udrugu radi pripreme i organiziranog odlaska na navedena područja.

Opširnije...

Povodom obilježavanja 23. godišnjice osnivanja Specijalne jedinice policije Rijeka „Ajkula“ i dana Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Ajkula"

POZIVAMO VAS

da svojom nazočnošću doprinesete dostojanstvenom obilježavanju naše godišnjice.

 Više u prilogu....

PRILOG: POZIVNICA,PLAN I PROGRAM

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata „AJKULA“ obaviještava o rezultatima natječaja za izradu idejnog likovnog i urbanističko-arhitektonskog rješenja spomen-obilježjaVelebitskim junacima.

Naime, na sjednici Ocjenjivačkog suda za izradu idejnog likovnog i urbanističko-arhitektonsko rješenja spomen-obilježja Velebitskim junacima, održanoj 14.02.2014. godine u prostorijama Društva arhitekata Rijeka, Ulica Ivana Dežmana 2a u Rijeci, jednoglasno je donesena odluka da se dodijele nagrade sukladno raspisu natječaja sljedećim redosljedom:

Opširnije...